Kaarten voor De Wijk De Wereld Wolfsbos nu in de voorverkoop te krijgen

Zangeres Martije speelt in het mini-theater van De Wijk De Wereld in De Wielewaal het wijklied.

Zangeres Martije speelt in het mini-theater van De Wijk De Wereld in De Wielewaal het wijklied. Foto: Andre Weima Fotografie

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen. De Wijk De Wereld is naar Hoogeveen getrokken.

De komende weken werken wijkbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 mei te zien is in De Tamboer.

Inwoners van de wijk brengen hun verhalen en de verhalen uit de wijk tot leven met dans, theater, film en meer. Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te reserveren voor deze voorstelling. Deze zijn te bestellen via www.detamboer.nl en bewoners uit de wijk krijgen korting

Wijklied

Het is inmiddels traditie bij De Wijk De Wereld dat bij elke wijk waar ze hun intrek nemen een nieuw wijklied gemaakt wordt. Voor Wolfsbos heeft Martijje het lied geschreven. Afgelopen week is in Wolfsbos een videoclip opgenomen. Het resultaat is nu op de socials en website te bekijken.