Juf Jacqueline viert alsnog jubileum op De Regenboog Hoogeveen

Een feestelijke dag voor juf Jacqueline. Foto: Eigen foto

Op De Regenboog Hoogeveen is donderdag eindelijk het jubileumfeest gevierd van juf Jacqueline Uittenbogaard.

Zij heeft de eerste jaren van haar carrière gewerkt op diverse scholen buiten en binnen Hoogeveen. De laatste 17 jaar werkt ze bij de kleuters op De Regenboog.

Haar 25-jarig jubileum viel gelijk met de lockdown, waardoor het grote feest helaas uitgesteld moest worden. Maar eindelijk konden de kleuters genieten van een prachtige dag met de jubilaris. Samen met hun juf kwamen zij op versierde stepjes in colonne langs de school en werden daar toegejuicht door alle kinderen en leerkrachten van de school.

Speciale gymles

Na een korte toespraak op het plein mochten de kinderen genieten van een speciale gymles in de sporthal. Daar was een kleuter-‘speeltuin’ ingericht door de vakleerkracht gymnastiek. De rest van de ochtend was er ruimte om te genieten van traktaties en lekker spelen. Na een kleuteryoga-les ontving juf Jacqueline in de groep allerlei cadeaus van de kinderen en de ouders. Een enorme bos bloemen en prachtige zelfgemaakte bijdragen van de kinderen verhoogden de vreugde. Van algemeen directeur/bestuurder PricoH Gerard Janze ontving zij felicitaties, bloemen en ook een cadeau. De dag werd afgesloten met spelletjes. Nadat ook de collega’s haar nog in het zonnetjes hadden gezet, kon juf Jacqueline terugkijken op een een geslaagde jubileumdag.

Nieuws

menu