Jubileumeditie Kerst-Logo-Spel: moeilijker dan voorgaande jaren

Arnold Benjamins maakt jubileumeditie van het Kerst-Logo-Spel.

Arnold Benjamins maakt jubileumeditie van het Kerst-Logo-Spel. Foto: Woulina Benjamins

Tijdens de kerstdagen samen puzzelen; het is in veel Hoogeveense gezinnen de uitdaging om het Kerst-Logo-Spel van de Hoogeveensche Courant op te lossen. Dit jaar is de uitdaging extra groot, aldus maker Arnold Benjamins.

Benjamins maakt de puzzel al sinds 1997. Nu voor de 25e keer, dus een jubileum. Meer dan 20 jaar in dienst van de Hoogeveensche Courant als vormgever en advertentieopmaker, de laatste jaren als zelfstandig vormgever (Uw vormgever). „Voor veel klanten uit Hoogeveen maak ik nog altijd de advertenties voor de krant, maar ook bijvoorbeeld de paginagrote advertenties van Hoogevener van het Jaar en de decemberactie uit Hollandscheveld.” Hij kent de krant en het spel dus door en door.

Dit jaar heeft hij ook de hele organisatie van het spel op zich genomen. Al maanden is hij bezig met het vinden van bedrijven die willen meedoen aan het spel. Met hun logo’s en eventueel met prijzen. Arnold Benjamins lacht: „Ik ben al heel veel op pad geweest op de scooter. Voordeel: je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest. Het nadeel: het wordt nu wel kouder hoor!” Maar het resultaat mag er wezen. „Dit jaar zitten er veel nieuwe logo’s in het spel. Ik denk dat ie nog nooit zo moeilijk was als nu.” De 200 logo’s zijn bijna allemaal verkocht. Er zijn nog ongeveer 30 plekken vrij. Bedrijven die mee willen doen kunnen contact opnemen met Arnold Benjamins via: arnoldbenjamins@gmail.com

Het Kerst-Logo-Spel wordt 21 december gepubliceerd in de gratis editie van de Hoogeveensche Courant.