Jennie Nijenhuis is 25 jaar hoofdtrainer ZPC Hoogeveen

Jennie Nijenhuis is 25 jaar trainer bij ZPC. ZPC

Hoogeveen - Jennie Nijenhuis, hoofdtrainer van ZPC Hoogeveen staat deze maand 25 jaar aan het roer bij deze club. „De felicitaties stromen binnen, ook van grote namen binnen de zwemwereld en dat is zeker niet onterecht”, vertelt een bestuurslid van ZPC.

Andre Cats, Technisch Directeur van de KNZB feliciteert haar met de woorden: „25 jaar dag-in-dag-uit voor de zwemclub klaarstaan! Dat is Jennie Nijenhuis.”

Jennie staat inderdaad dag-in-dag-uit klaar voor ‘haar’ club. Door haar enthousiasme en gedrevenheid, is ZPC Hoogeveen uitgegroeid tot een club die meedoet op het hoogste niveau in de Nederlandse zwemwereld.

„Jennie is een trainer met clubgevoel, die het uiterste uit de zwemmers kan halen en daarbij saamhorigheid kweekt, daardoor lukt het haar om met een relatief kleine ploeg al meer dan 10 jaar mee te doen in de Eredivisie van het Nederlandse zwemmen. 25 jaar geleden, toen haar kinderen begonnen te zwemmen, is ze in het wereldje beland en ze heeft de club opgebouwd tot een ongekend niveau. Inmiddels is ze oma en nog altijd gedreven en betrokken bij haar zwemmers.”