Jeffrey Kuipers flirt met zijn volkse kant in nieuwe single Gewoon Gelukkig Zijn

Jeffrey Kuipers trots op de hoes van zijn single 'Gewoon Gelukkig Zijn'. Foto: Lennen Oldenbeuving

De Hoogeveense zanger Jeffrey Kuipers lanceert donderdag een nieuwe single: Gewoon Gelukkig Zijn

„Gewoon Gelukkig Zijn. Dat willen we toch allemaal”, vindt Kuipers.

Jeffrey Kuipers is al jaren een begrip in zingend Nederland. ‘Eerder scoorde hij al flink met zijn singles ‘Wat Je Zegt’ en ‘Ware Liefde’. Met zijn nieuwe release Gewoon Gelukkig Zijn dropt de flamboyante personality een stevig kooltje op het vuur’, promoot platenmaatschappij Toekomst Muziek de zanger.

Flirten met volkse kant

Gewoon Gelukkig Zijn is volgens de Hoogevener een up-tempo dansplaat met Latin invloeden. De zanger zocht voor zijn nieuwe single de ideale mix tussen toegankelijke volksmuziek met een eigentijdse sound: „Poppy, soulvol met een randje glitter!” Samen met producer en componist Emile Hartkamp heeft Jeffrey een deel van zijn leven op laten tekenen in een lied. „Volledig live ingespeeld en dat hoor je meteen. Het is een flirt met mijn volkse kant.”

Trouw blijven aan jezelf

Zijn vaste producers John Dirne en Marcel Schimscheimer hebben er vervolgens een échte Jeffrey Kuipersplaat van gemaakt. „Geen honger of dorst, de rest is mij worst!” Jeffrey wil gewoon gelukkig zijn en vertelt hiermee dat je altijd trouw moet blijven aan jezelf. „Daar begint geluk en ik hoop met deze fantastische plaat dat aan veel mensen te kunnen geven!”

Videoclip

Bij het nummer is er een video gemaakt. Dat ging niet zonder slag of stoot. Na 15 minuten opnames ging het brandalarm af. „We hadden de eigenaar van tevoren al verteld dat we flink gingen smoken binnen. Geen paniek. Verder liep het gesmeerd. Als je allemaal weet wat je moet doen: appeltje, eitje.”

Nieuws

menu