Jeannette Horlings wil steungroep opzetten voor mensen met psychische klachten: 'Elkaar helpen om weer perspectief te zien'

Jeannette Horlings is therapeut en heeft haar eigen praktijk in psycho-sociale dienstverlening. Ze merkt onder haar cliënten dat er behoefte is aan meer begrip voor mensen met psychische klachten. Daarom wil ze graag een steungroep oprichten waar mensen niet alleen met haar, maar ook met elkaar in gesprek kunnen komen en elkaar kunnen helpen.

Jeanette Horlings in haar praktijk aan de Bouwmeesterstraat.

Jeanette Horlings in haar praktijk aan de Bouwmeesterstraat. Foto André Weima

Bij Horlings psychosociale hulpverlening wordt aandacht besteed aan de totale mens: lichamelijk, psychisch en geestelijk. Ze heeft zich door diverse opleidingen en zelfstudie ontwikkeld tot professioneel coach en therapeut. Begonnen als schoonheidsspecialiste met aandacht voor de problemen van de mensen in haar stoel, ontwikkelde ze zich tot hulpverlener bij psychosociale problemen. „Van uiterlijke naar innerlijke verzorging, zou je dus kunnen zeggen.” Sinds 2008 is ze met haar praktijk gevestigd aan de Bouwmeesterstraat in Hoogeveen.

Meer begrip

Nieuws

menu