Jan Smit, René Karst en Dorette Duurkoop treden op tijdens GigaGFestival bij Muziekweekend Pesse

Swingen op het GiGaG Festival

Swingen op het GiGaG Festival Foto: André Weima

In de feesttent in Pesse wordt op donderdag 25 mei het veertiende GigaGFestival gehouden. Artiesten zoals Jan Smit, René Karst, Henk Haders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden deze avond op. William Bossong, van Mooiwark, neemt 25 mei de presentatie voor zijn rekening.

De Knollenplökkers ontvangen vanaf 18.00 uur de gasten met een vrolijke noot. Tijdens het optreden van de band wordt het publiek dansend en zingend de tent ingeleid. Na de feestelijke opening komen de andere artiesten langs.

Er is genoeg ruimte voor de bezoekers. Zo is er ook een speciaal rolstoel-vak vooraan het podium. Tevens zijn er speciale toiletvoorzieningen aanwezig en zijn er andere maatregelen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers

Door de jaren heen kan de organisatie van het Muziekweekend rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Daar is de organisatie trots op en de donderdagavond staan ze dan ook klaar om de bezoekers van auto tot de tent te begeleiden.

Er zijn nog kaarten te bestellen via www.gigagfestival.nl of aan de kassa op de avond zelf. Vanaf 18.00 uur opent de tent. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.