Jaarlijkse chocoladebrokken-actie van de Andreas Manna Stichting

Henk en Wilma van der Vinne op bezoek in Afrika. Andreas Manna Stichting

De Andreas Manna Stichting (AMS) houdt vanaf 27 januari weer de jaarlijkse huis-aan-huis verkoopactie van chocoladebrokken. Na dertien jaar is de prijs van de chocoladebrokken verhoogd, dit was niet te voorkomen in verband met de gestegen grondstofprijzen. De opbrengst van de actie gaat naar de kinderen in Afrika.

De vrijwilligers van AMS organiseren het hele jaar door acties voor deze kinderen. Hulp wordt gerealiseerd door op kleinschalige en directe manieren hulp te bieden aan straat-, zwerf- en weeskinderen in Kenia. Door de stichting zijn er centra voor zorg, medische hulp en onderwijs gebouwd.

Aan de kinderen zelf wordt ook hulp verleend totdat zij zelfvoorzienend zijn. Daarbij wordt samengewerkt tussen de kinderen, het kinderhuis en AMS. Sinds januari vorig jaar is er een extra huis gehuurd met de hulp van de stichting. Deze is in de sloppenwijken van Nairobi. Hier worden nog dagelijks kinderen opgevangen en van een maaltijd voorzien.

De stichting zoekt nog vrijwilligers die de chocoladebrokken willen verkopen en wegbrengen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ineke Prins via 0611641907. De ontwikkelingen van de projecten en de acties zijn te volgen via www.andreasmanna.org

Nieuws

menu