Het Korhoenhuis en Het Korenhuis in top van best gewaardeerde verpleeghuizen

Best gewaardeerde verpleeghuiszorg in Hoogeveen

Best gewaardeerde verpleeghuiszorg in Hoogeveen Foto: Dagelijks Leven

Dagelijks Leven behoort tot één van de beste aanbieders van verpleegzorg in Nederland. In Hoogeveen biedt Dagelijks Leven in Het Korenhuis en vanaf begin volgend jaar ook in het nieuwe Korhoenhuis aan de Korhoenlaan gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie.

„Een prachtig resultaat”, zegt Jeroen Kleinjan, directeur van Dagelijks Leven, dat 72 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland heeft. „Het is fantastisch dat we, net als vorig jaar, in de top 10 staan. We zijn vooral heel trots op onze medewerkers, die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze bewoners met dementie. Dat ook onze bewoners en hun verwanten dit waarderen, blijkt nu opnieuw.”

In elk huis van Dagelijks Leven wonen maximaal 22 bewoners met dementie. De bewoners leven zoveel als mogelijk zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn en zijn verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde zorg, 24 uur per dag. Naast een professioneel zorgteam werken op elke locatie gediplomeerde activiteitenbegeleiders, gastvrouwen- en heren, huishoudelijke medewerkers, servicemedewerkers en een eigen kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd.