Het GigaGfestival staat weer voor de deur: 'Het wordt weer een spetterend feest'

Bezoekers genieten tijdens het GigaGFestival. Andre Weima Fotografie

Jan Smit, René Karst, René Becker, Henk Harders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden dit jaar op tijdens de 14de editie van het GigaGfestival. William Bossong neemt deze avond weer de presentatie voor zijn rekening. Het GigaGFestival is dit jaar op 25 mei in de feesttent in Pesse.

Vanaf 18.00 uur zullen de Knollenplokkers de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het festival van start! De aanvang is dit jaar om 19.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur.

De feesttent

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. „Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoel-vak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken”, laat Bert Otten van Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking weten.

Vrijwilligers

„Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht.”

De kaartverkoop voor het evenement is gestart. Deze zijn online te bestellen via www.gigagfestival.nl.

Nieuws

menu