Het CLAFIS Drents open padeltoernooi gaat van start

Padel. Foto: Pixabay

Van 28 augustus tot en met 5 september wordt het CLAFIS Drents open padeltoernooi weer gespeeld. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels gesloten, maar het toernooi is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Zo mag de Racket club dit jaar 77 koppels ontvangen op de padelbanen van T.C. De Weide ten opzichte van 46 koppels tijdens de vorige editie.

Deze groei van meer dan 50 procent kon de organisatie realiseren door de uitbreiding van het aantal banen op het sportpark. Vooral voor de herendubbel en gemengd dubbel is veel animo. Naast dat er vele leden van T.C. De Weide meedoen, hebben dit jaar ook veel leden van andere clubs uit de omgeving zich aangemeld. Dat padel daarmee steeds groter wordt in het land is goed te zien.

Het toernooi draait niet alleen om sportiviteit, maar ook om de gezelligheid. De gehele week wordt er dan ook gezorgd voor eten en drinken en op zaterdag 4 september worden er culinaire broodjes vers bereidt. De padelbanen zijn te reserveren via de website van de tennisclub. Op deze manier wil de club mensen laten kennis maken met padel.

Nieuws

menu