Herma Everts uit Hoogeveen presenteert nieuw boek: ‘Liedjestuin voor wijze neusjes’

De voorkant van het boek.

De voorkant van het boek. Foto: Eigen foto

‘Liedjestuin voor wijze neusjes’ is een nieuw boek voor kleuters en jonge kinderen. Een boek vol liedjes, versjes en fantasierijke illustraties over planten en feetjes, kabouters en dromen, kruiden en bomen. Geschreven en geschilderd door Herma Everts uit Hoogeveen. ,,En het is zelfs voor volwassenen leerzaam”, vindt de schrijfster.

Veel versjes zijn voorzien van bladmuziek om zo kinderen op muzikale wijze mee te nemen in de natuurpracht om ons heen. In deel 2 van dit boek staan allerhande tips en toepassingen over de onderwerpen in dit boek. Een boek voor kleuters en jonge kinderen voor thuis, kinderopvang of in de klas.

‘Liedjestuin voor wijze neusjes’ (76 pagina’s, ISBN: 9789403633633) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform ‘Maak je eigen onderwijsboek’. Het boek is te bestellen via de website https://www.maakjeeigenonderwijsboek.nl/hermaeverts

Jarenlange ervaring in basisonderwijs

De Hoogeveense Herma Everts heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs, waarvan veel jaren in het kleuteronderwijs. Natuurbeleving vindt ze erg belangrijk voor kinderen, en daarom maakte ze liedjes, versjes en schilderijen om op een speelse manier samen met kinderen te zingen, te kijken, te onderzoeken en te leren over de natuur.