Henry uit Noordscheschut wint 29.000 euro bij Miljoenenjacht

Henry uit Noordscheschut is blij met zijn prijs in Miljoenenjacht.

Henry uit Noordscheschut is blij met zijn prijs in Miljoenenjacht.

Henry uit Noordscheschut heeft een bedrag van 29.000 euro in de wacht weten te slepen tijdens de tv-show Miljoenenjacht bij SBS6.

Een mazzeltje. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Henry was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 29.000 euro. Henry sprong uit zijn stoel van blijdschap: „Geweldig! Hier had ik niet op gerekend. Ik ga rustig nadenken wat ik ermee ga doen.”

Bijna 3 ton voor vrouw uit Musselkanaal

Tijdens de spelshow viel nog een noordeling in de prijzen. Annet (52) uit Musselkanaal won 287.000 euro. Zij speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won zondagavond 287.000 euro. Ze wist 49 kandidaten weg te spelen. Vervolgens won ze het geld in het ‘Gouden Koffer Spel’.

Ze wil het prijzengeld mogelijk in een mooie reis investeren. ,,Volgend jaar zijn Luuk en ik 25 jaar getrouwd, dus dan wil ik graag op vakantie met mijn gezin. Ik wil graag naar New York maar Luuk wil liever naar Bali, dus daar moeten we het nog over hebben.” Verder wil ze haar zoon Mike helpen met de studie en haar dochter bij het kopen van een huis.