Handbalvereniging Kwiek uit Hoogeveen ontvangt 5.000 euro aan steun van Vriendenloterij

Handbalvereniging Kwiek verrast met 5000 euro.

Handbalvereniging Kwiek verrast met 5000 euro. Foto: Vriendenloterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor HV Kwiek uit Hoogeveen. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontving daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Handbalvereniging Kwiek gaat het geld gebruiken om de club te voorzien van nieuwe tenues.

Pascal Klaassens, voorzitter van HV Kwiek: „Er zijn de afgelopen tijd een aantal sponsoren weggevallen dus deze bijdrage is erg welkom. Met het bedrag willen we graag een uniforme kledinglijn voor iedereen binnen de vereniging realiseren. Daarnaast hebben we ook andere attributen nodig zoals kleine ballen, doelverkleiners en speciale materialen voor de jeugd.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden.