HODO pakt drie punten bij avondwedstrijd tegen Protos

HODO, hier op archiefbeeld, wist te winnen van Protos. Foto: Andre Weima Fotografie

Op de laatste dag van maart boekten de mannen uit Hollandscheveld onder leiding van trainer Eric Prins een zakelijke overwinning tegen Protos.

Het was Protos die de eerste kans tot zich mag rekenen. Hieruit kwam echter geen goal. HODO wist zich hierna te stabiliseren en de wedstrijd verliep redelijk gelijk op. Vanaf de twintigste minuut begon HODO de wedstrijd te controleren en kwamen de mogelijkheden. Martijn Dekker kreeg een grote kans en deze ging net over. Nog geen twee minuten later was het Danes die voorzette, de bal raakte de paal en in de kluts was het Jorny Otten die de stand op 1-0 bracht.

Onverwachts grote kans voor Protos

HODO begon het spel op dit moment van de wedstrijd steeds meer te domineren. Jorn Smit schoot van ruim 30 meter een vrije bal net naast het doel van keeper Nijland. Twee minuten voor de thee was er onverwachts een grote kans voor Protos de bal rolde vrij voor het doel van keeper Stanley Snijder maar deze werd niet gevonden door de mannen in het blauw-wit. In de laatste minuut verdubbelde HODO de stand bijna. Met een mooie loopactie wist Danes zich volledige vrij te lopen maar de bal raakte het aluminium.

HODO kwam de tweede helft lastig op gang. De eerste kansen waren dan ook voor Protos maar goed verdedigings- en keeperwerk voorkwam een mogelijke gelijkmaker. Vanaf de zestigste minuut creëerde HODO weer echte mogelijkheden. Het was Jorny Otten die bijna de 2-0 op de schoen had maar net miste vanuit een goede voorzet van Kikkert.

In de verre hoek

In de 74ste minuut gaf Danes een perfecte dieptepass op Timmerman die de bal in de verre hoek achter de keeper liet verdwijnen en de eindstand op 2-0 bepaalde.

Komend weekend speelt HODO thuis tegen Raptim om 14.00 uur op Het Hoge Bos te Hollandscheveld. Met vier thuiswedstrijden komende zondag kunnen we spreken van een Super Sunday aan de Kerkhoflaan.

Nieuws

menu