Greetje van Triest is 25 jaar juf

Juf Greetje werd verrast met cadeaus. Foto: Het Palet

Juf Greetje van Triest vierde woensdag haar 25-jarig jubileum in het onderwijs. Hier stond basisschool Het Palet in Hoogeveen op passende wijze bij stil.

Juf Greetje werd thuis verrast door collega’s met een ontbijt, de klas bood haar cadeaus aan en de directeur-bestuurder van PricoH hield een toespraak.

Een jubileum wordt vaak op school gevierd, maar op woensdag is juf Greetje vrij. Nietsvermoedend begon zij haar dag dan ook thuis, toen ’s morgensvroeg plots een aantal collega’s op de stoep stond om samen te ontbijten. Aansluitend verscheen er in de straat een bonte optocht van leerlingen. Gekleed in gele hesjes, met een boel lawaai en voorzien van spandoeken met felicitaties. De kinderen boden hun juf cadeaus aan namens de klas, de ouderraad en de school. Nadat de laatste cadeaus waren uitgepakt ging opnieuw de deurbel. Ditmaal verscheen Gerard Janze, directeur-bestuurder van PricoH, om ook namens de organisatie Greetje te feliciteren. Na een kleine anderhalf uur bleef juf Greetje nog wat overweldigd thuis achter. De rest van de dag kon ze nagenieten. Donderdag wachtten de kinderen weer op haar in de groep.

Nieuws

menu