Gezocht: Superjuf óf -meester van Hoogeveen

Wie is de Superjuf óf -meester van Hoogeveen? Foto: De Tamboer

Theater De Tamboer zoekt dé Superjuf óf Supermeester van Hoogeveen. Leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Hoogeveen kunnen hun juf of meester nomineren voor de titel via detamboer.nl/superjuf.

De leerkracht met de meeste stemmen wint vrijkaarten voor de theatervoorstelling voor de hele klas. Stemmen kan tot en met donderdag18 februari. Op vrijdag 19 februari wordt de winnaar bekendgemaakt. Stemmen kan via: detamboer.nl/superjuf

Zaterdag 26 februari vliegt Superjuffie om 14.00 uur de Tamboerzaal van De Tamboer binnen voor een spannend theateravontuur. De voorstelling Superjuffie is gebaseerd op de succesvolle boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap. De boekenreeks ontving een Pluim van de Kinderjury, kreeg een eigen bioscoopfilm en is nu op de theaterplanken te zien.

Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Wanneer ze een hap neemt van haar krijtje krijgt ze superkrachten. Als een tornado zo hard schiet ze door de lucht en redt ze alle dieren net op tijd. Haar leerlingen en de conciërge Hakim ontdekken al gauw de bijzondere gave van Juf Josje, maar gelukkig vertellen ze niks door aan de strenge directeur. In de stadsdierentuingebeuren ondertussen hele gekke dingen… Komt de hulp van Superjuffie nog op tijd?

Nieuws

menu