Gert Dekker en Paul Zuurveen vieren jubileum bij Sent Waninge Transport in Hoogeveen

Gert Dekker en Paul Zuurveen in het zonnetje gezet.

Gert Dekker en Paul Zuurveen in het zonnetje gezet. Foto Sent Waninge Transport

Sent Waninge Transport uit Hoogeveen heeft dinsdag twee werknemers in het zonnetje gezet. Beide vieren een jubileum. Gert Dekker werkt 40 jaar bij de zaak, Paul Zuurveen stapte 25 jaar geleden het bedrijf binnen.

Op 18 april 1983 kwam Gert Dekker binnen bij Sent Waninge. Dinsdag vierde hij dan ook zijn 40-jarige jubileum. Op 12 januari 1998 begon Paul Zuurveen bij het bedrijf. Om beiden in het zonnetje te zetten werden de heugelijke feiten tegelijk gevierd en ontvingen ook de partners een bos bloemen.

Op de fiets naar het werk

Op d e nieuwjaarsreceptie werden de jubilarissen al toegesproken. Dinsdag werd dit nog eens dunnetjes overgedaan op het kantoor van Sent Waninge Transpor t . Dekker woont in Ruinen en komt vrijwel altijd op de fiets naar het werk, weer of geen weer. Hij begon bij het bedrijf als heftruckchauffeur in het warehouse maar is al vrij snel op de vrachtwagen beland.

Zuurveen is begonnen bij het bedrijf als medeweker loods en wasstraat. In 2017 is hij overgestapt naar de vrachtwagen. Zuurveen is na een aantal jaar weer aan de slag gegaan als loodsmedewerker. In 2022 kroop hij toch weer achter het stuur. „Gert en Paul zijn prima medewerkers. Ze vertonen een goede inzet, reden genoeg om het te vieren”, stelt Jantinus Waninge.