Gemeentebelangen Hoogeveen gaat wekelijks een Facebook liveuitzending maken vanuit wisselende locaties

Een proefuitzending van Gemeentebelangen Hoogeveen met Geert-Jan Walda, Bert Wolleswinkel, Ina Doorten, Hilma Hooijer en Jacob Melissen. Foto: Gemeentebelangen Hoogeveen

Gemeentebelangen maakt vrijdag 4 februari een online live ‘tv-programma’ in brasserie De Lekkernij over politiek in het algemeen en de situatie in Hoogeveen in het bijzonder. De uitzending wordt gestreamd via de Facebookpagina van de politieke partij.

Een aantal enthousiaste kandidaten op de lijst van Gemeentebelangen heeft het initiatief genomen om een live uitzending te maken met onderwerpen die de Hoogeveense gemeentepolitiek direct raken.

Elke vrijdag van 16.00 en 17.00 uur, tot aan de verkiezingen wordt dit programma live gestreamd vanuit een locatie in Hoogeveen. Kandidaat-raadslid Sikke van der Meulen is de regisseur van het programma. Hij vertelt: „Het is zo leuk om in gesprek te gaan over onderwerpen die voor de inwoners van de gemeente Hoogeveen ertoe doen zoals woningbouw, duurzaamheid, financiën en infrastructuur. De gesprekken worden afgewisseld met intermezzo’s.”

In deze eerste uitzending komen lijsttrekker Hilma Hooijer en bestuursvoorzitter Jacob Melissen aan het woord. In het tweede halfuur wordt gesproken over ons cultureel erfgoed met Jan van der Sleen en iemand van de Historische Kring Hoogeveen. De presentatie is in handen van Geert-Jan Walda en Ina Doorten. Achter de knoppen zitten: Bert Wolleswinkel en John Benjamins.

Iedereen mag persoonlijk langskomen, maar ook is het mogelijk om tijdens de uitzending via Facebook vragen te stellen. Vragen die later gesteld worden via Facebook worden in het volgende programma beantwoord.

Nieuws

menu