'Geintje' van voetballers uit Hoogeveen mondt uit in wedstrijd in Olympisch stadion in Amsterdam. De Weide speelt tegen FC De Rebellen

Voor de spelers van vv de Weide 5 uit Hoogeveen kan hun carrière helemaal niet meer stuk. Het elftal uit de reserve vijfde klasse mag ‘de wedstrijd van je leven’ spelen op 27 mei in het Olympisch stadion in Amsterdam tegen de oud-profs van FC De Rebellen.

Het vijfde elftal van De Weide dat op vrijdag 27 mei in het Olympisch stadion de wedstrijd van haar leven speelt tegen FC De Rebellen. De wedstrijd is rechtstreeks op ESPN te volgen.

Het vijfde elftal van De Weide dat op vrijdag 27 mei in het Olympisch stadion de wedstrijd van haar leven speelt tegen FC De Rebellen. De wedstrijd is rechtstreeks op ESPN te volgen. Foto: ESPN

De Hoogeveners namen deel aan de actie ‘De wedstrijd van je Leven’ van ESPN en kregen de meeste stemmen (1653) van de 2664 teams. Met diverse acties haalde het vijfde ruim 8000 euro op. ,,We kunnen nu wel stoppen met voetballen, want beter wordt het niet”, zegt speler Dennis Prij.

Meeste stemmen

Nieuws

menu