Garage TDI zoekt jonge spelers voor nieuwe producties van de vooropleiding

Jongeren kunnen auditie doen voor Garage TDI. Foto Nienke Maat

Garage TDI zoekt jongeren uit Noordoost-Nederland tussen de 14 en 19 jaar voor het maken en spelen van nieuwe theaterproducties van de vooropleiding.

Garage TDI biedt deze vooropleiding aan voor jongeren die zich verder in het theatervak willen ontwikkelen. Op zondag 5 maart staat de auditie gepland. Aanmelden kan tot en met 4 maart via het aanmeldformulier op garagetdi.nl/audities .

Bij Garage TDI spelen jongeren mee in kleine en grote producties die te zien zijn in zalen, op festivals en op bijzondere locaties. Daarnaast krijgen de jongeren ter voorbereiding diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. Ieder jaar is er in de zomer een trainingsweek.

Auditiedag

Bij Garage TDI leren de jongeren hun theatertalenten ontdekken en in te zetten en is er de mogelijkheid om je voor te bereiden op de diverse HBO-Theateropleidingen in Nederland. Activiteiten van de vooropleiding vinden voornamelijk in de weekenden en vakanties plaats.

Ter voorbereiding op de auditie wordt de jongeren gevraagd om zelf een korte theatermonoloog naar keuze in te studeren. De auditiedag zelf bestaat uit enkele spelworkshops en een motivatiegesprek. Deelname aan de auditiedag is gratis. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website.

Nieuws

menu