Freestyle-voetballer Nasser el Jackson opent Cultuur@CruyffCourts in Hoogeveen. Acht weken lang musical, streetdance, theater, graffiti, schilderen en voetballen op voetbalveld aan Tamboerlaan

Op het Cruijf Court in Hoogeveen wordt 6 augustus een pannatoernooi gehouden. Foto: Pixabay.com

De gemeente Hoogeveen hangt de vlag uit. Ze is ingeloot voor het project Cultuur@CruyffCourts. Vanaf maandag 14 juni kunnen kinderen van 8 tot en met 15 jaar meedoen aan allerlei gratis culturele en sportieve workshops op het CruyffCourt aan de Tamboerlaan in Hoogeveen.

In totaal zijn er 8 weken lang gratis activiteiten op maandag, woensdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. De eerste vier weken gaan op 14 juni van start en na de zomervakantie zullen er weer vier weken gevuld worden met een programma.

Gratis activiteiten

Kinderen en jongeren kunnen meedoen met onder meer musical, streetdance, theater, graffiti, schilderen en nog veel meer culturele en sportieve activiteiten.

De bekende freestyle-voetballer Nasser el Jackson geeft maandag 14 juni de Kickoff om 14.30 uur. Het volledige programma is hier te vinden. zien op www.cultuurcruyffcourts.nl/hoogeveen . Inschrijven kan hier.

Nieuws

menu