Fileleed op A28: bergingsvoertuig gekanteld bij Pesse en ongeluk tussen Assen en Vries, tankstation bij Beilen inmiddels weer open

Foto: André Weima

Op meerdere plekken op de A28 in Drenthe staat donderdagochtend file. Op twee plekken wordt dit veroorzaakt door ongelukken, bij Beilen was er vertraging vanwege een afgesloten tankstation.

Bij Pesse kantelde donderdagochtend rond 7 uur een bergingsvoertuig met aanhanger. De combinatie belandde naast de weg in een greppel . Rijkswaterstaat raadt automobilisten vanuit Zwolle richting Groningen aan om vanaf knooppunt Lankhorst om te rijden via de A32.

Tussen Assen-West en Vries is een rijstrook afgesloten vanwege een ongeluk. Bij Ubbena werd een automobilist onwel en belandde met zijn wagen in de sloot. Daar loopt het verkeer ook enige vertraging op.

Het tankstation bij Beilen werd woensdagavond afgesloten omdat daar een tankwagen een bijtende stof lekte . Het lek is gedicht, en het station is sinds donderdagochtend ongeveer 8 uur weer open. De parkeerplaats is echter nog gesloten. De file daar is opgelost.

Nieuws

Meest gelezen