Feestend het Pinksterweekend in? Er zijn nog kaarten voor Muziekweekend Pesse

De koeien grazen heerlijk naast de feesttent van Muziekweekend Pesse.

De koeien grazen heerlijk naast de feesttent van Muziekweekend Pesse. Foto: Fred van Bergeijk

Zin in een feestje voorafgaand aan het Pinksterweekend? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Muziekweekend Pesse op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei.

De line-up dit jaar: onder anderen Floor Jansen (bekend van Nightwish en After Forever), Antoon, Bizzey, Queen must go on, The Fortunate Sons, The Bruce Band, Rondé, Feuerengel (Rammstein tribute), Claudia Jung, Q Music te Party, Danny Blom, Esperando’s, Pierre van Dam, Cristian D, The Dirty Daddies en Dopebwoy.

Drie podia

,,We hebben dit jaar voor het eerst drie podia”, vertelt medeorganisator Jack Reinders. De Pessenaar is vanaf het begin af aan betrokken bij het muziekfestijn in zijn dorp. ,,Spannend, maar wel heel leuk omdat je dit jaar echt bandjes kunt checken. We hebben zelfs een tent waarin alleen maar piratenmuziek wordt gedraaid. De artiesten zijn geboekt door het Waailappenteam uit Pesse en Ruinen. Die groep heeft verstand van dat genre”, zegt Reinders lachend.

Voor de overige artiesten zijn Reinders en zijn partners Bernard ten Oever en Gerbrand Takens verantwoordelijk. ,,We hebben het afgelopen jaar ontzettend veel festivals bezocht en zijn blij met deze line-up. Onder andere Rondé is een geweldige liveband die iedereen wel kent, Antoon is megapopulair bij de jeugd en ik ga zelf vaak naar Feuerengel, de beste Rammstein coverband met een show die zijn weerga niet kent. Er is voor ieder wat wils dus mocht je nog geen kaart hebben: wees snel.”

Meer informatie is hier te vinden.