Eetcafé voor mensen met een beperking weer van start gegaan

De deelnemers van het Eetcafé Hoogeveen genoten aanzienlijk.

De deelnemers van het Eetcafé Hoogeveen genoten aanzienlijk. Foto: Eigen foto

Na ruim anderhalf jaar is het Eetcafé Hoogeveen, voor mensen met een beperking, afgelopen vrijdag weer van start gegaan. Door de maatregelen rondom Covid-19 was het de afgelopen periode niet mogelijk om bij elkaar te komen.

Tot grote vreugde van deelnemers en vrijwilligers was de start afgelopen vrijdag in het Overschotje te Fluitenberg, met behulp van de Frisse Start-subsidie van de Provincie Drenthe. Het Eetcafé is ongeveer 27 jaar geleden opgericht om mensen met een beperking een leuke avond te bezorgen. Afgelopen vrijdag werd er genoten van een drie-gangen menu en werd er volop gedart en andere spelletjes gespeeld.

Het Eetcafé wordt vier keer per jaar georganiseerd en elke editie staat er een thema-avond op het programma. Dit kan een bingo avond zijn maar ook een filmavond of een thema-feest.

Nieuwe deelnemers gezocht

Het Eetcafé zoekt nog nieuwe deelnemers. Helaas zijn er afgelopen jaar enkele deelnemers afgehaakt waardoor weer plek is voor nieuwe gezichten. Er is ruimte voor 10 tot 12 deelnemers. Opgeven kan via eetcafehoogeveen@hotmail.com of per telefoon 0528268555

.