Annely, Chantal en Leonie krijgen taart van de week voor acties

Taart van de week voor Annely Otten, Chantal Mager en Leonie Otten. Omdat Annely een glutenallergie heeft, kreeg zij een speciale glutenvrije taart.

Taart van de week voor Annely Otten, Chantal Mager en Leonie Otten. Omdat Annely een glutenallergie heeft, kreeg zij een speciale glutenvrije taart. Foto: André Weima Fotografie

De taart van week, aangeboden door bakkerij Mulder is deze week in ontvangst genomen door drie meiden die met acties geld hebben opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Het drietal haalde samen maar liefst 1257.50 euro op voor het goede doel.

Annely Otten (13 jaar) maakte honderden zelfgemaakte armbandjes. Zij verkocht die op bestelling. Het maken van de armbandjes was een bewerkelijk klusje. Want armbandjes van kleine kraaltjes duurden soms wel een half uur om te maken. Gelukkig kreeg ze hulp van onder meer haar moeder, oma en nicht.

Chantal Mager (12 jaar) en Leonie Otten (13 jaar) kwamen ook in actie. Zij hebben op bestelling kwarktaartjes verkocht, heel veel kwarktaartjes. De moeders van de meiden zijn zorgden voor de reclame op sociale media, hielden de administratie bij en stelden drie middagen hun keuken ter beschikking voor het bakken een de jonge keukenprinsessen. Daar werden met heel veel lol de taarten gemaakt.