Dolle sinterklaasboel in buurthuis Nieuw Moscou

Tijdens het Sinterklaasbezoek in het buurthuis van Nieuw Moscou deden de pieten spelletjes met de kinderen.

Tijdens het Sinterklaasbezoek in het buurthuis van Nieuw Moscou deden de pieten spelletjes met de kinderen. Foto: Andre Weima Fotografie

Voor de kinderen in en nabij Nieuw Moscou was het vrijdag zover: Sinterklaas kwam gezellig feest vieren in het buurthuis. Met maar liefst vijf pieten was het een dolle boel.

Sinterklaas werd welkom geheten door ongeveer 45 kinderen. Zoveel kinderen die met bonzend hart vol verwachting zaten te wachten op de goede Sint.

Sinterklaas kwam met veel bombarie het buurthuis binnen. De pepernoten werden rijkelijk gestrooid en elk kind kreeg aandacht.

Na prachtige klanken van zingende kinderen was het de beurt aan de ouders. Dat het muzikaal talent ver te zoeken is bij de ouders was wel te merken. „De kinderen gaven het goede voorbeeld. Wat een prachtig kinderkoor vormde het zich”, aldus de pieten.

De kinderen mochten na het welkom spelletjes doen. Samen met de pieten speelden ze er flink op los. De pieten gaven het voorbeeld en de kinderen volgden. Sinterklaas liep rond en had tijd voor een foto of een praatje. Al met al was het weer een geslaagd sinterklaasfeest in buurthuis Nieuw Moscou.