Dit stel uit Hoogeveen is erbij als Verstappen zondag de finale rijdt in Abu Dhabi: 'We hadden niet verwacht dat het zo'n belangrijke wedstrijd zou zijn'

Annet en Warner Meinen uit Hoogeveen zijn dit weekend in Abu Dhabi, waar Max Verstappen komende zondag de wereldtitel kan pakken in de laatste race van het seizoen van de Formule 1. Tom Coronel, oud Formule 1-coureur en commentator bij Ziggo Sport weet het al het hele seizoen zeker: Max wordt kampioen.

Annet en Warner Meinen, hier op het hoogste gebouw van Dubai.

Annet en Warner Meinen, hier op het hoogste gebouw van Dubai. Foto: Eigen foto

Naast de twee Hoogeveners zullen er naar schatting tussen de 6000 en 10.000 Nederlanders dit weekeinde af reizen naar het grootste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten om bij de race van Formule 1 te zijn waar Max Verstappen de strijd aan gaat tegen Lewis Hamilton om de wereldtitel. De twee kunnen samen met alle andere fans getuigen worden van een historisch sportmoment. De Formule 1-koorts neemt steeds meer toe en vooral Warner kan niet wachten om zondag live de race te zien. „Mijn man is al jaren groot fan van Max Verstappen. Voor Max was hij al fan van zijn vader Jos. Ik zelf ben ook fan van Max Verstappen maar niet zo als mijn man, hij zet echt zijn wekker als het moet voor de wedstrijden die voor ons in de ochtend of nacht zijn. Het is erg bijzonder en heel erg leuk om nu misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar live bij te kunnen wonen”, vertelt Annet Meinen.

Testen, testen, testen

Nieuws

menu