Derde Pulledag heeft bijzondere acts en 's avonds de Crazy Piano's

De sinaasappelverkoopsters van het Naranja Trio. Foto: Stiltlife

Drie hele grote knal oranje meisje stappen donderdag door het centrum van Hoogeveen. Deze sinaasappelverkoopsters op stelten, Trio Naranja, hebben hun beste jurk aangetrokken. Ze hebben heel speciale sinaasappels in de aanbieding.

Bezoekers van het Hoogeveense koopcentrum kunnen tijdens de derde Pulledag ook de Hill Billy Twins tegen het lijf lopen. Ook dit is een act op grote hoogt. De Hill Billy Twins zorgen er met hun ruim 2½ meter voor dat de mensen verblijd worden met Amerikaanse folk en countrymuziek.

Maya de Bij, de mascotte van Binnenstad Hoogeveen, heeft donderdag ook gezelschap van Kazoem de zingende Bij. Deze zingende bij zoemt en zingt over de bloemen en de bijtjes. Als de zon hoog staat en de kinderen zoet zijn, dan is de zingende bij ‘KaZoem’ niet weg te slaan!

Een andere muziekact die voordeze dag is geboekt door de organisatie is Markantikar. Een markante kar vol toeters, bellen, trommels en een minipiano wordt op onnavolgbare wijze bespeeld!

Avondprogramma

Voor het eerst tijdens deze zomer heeft de derde Pulledag ook een avondprogramma met live muziek. Het thema is donderdag: Crazy Piano’s. In de Grote Kerkstraat staan twee acts van de Crazy Piano’s. Zij komen uit de bekende stal van Crazy Piano’s Rotterdam en zullen het publiek trakteren op lekkere muziek en ze spelen natuurlijk verzoeknummers. Een van de twee pianisten is Joachim. Beide vleugels worden begeleid met drums.

Vanaf 16.00 uur zal DJ Robert met saxofonist Sendy Wessel het publiek reeds warm maken voor de live acts van deze avond (komt iedere week terug!!) De buitenoptredens zullen tot 23.00 uur duren en zijn uiteraard gratis toegankelijk.

Het thema voor volgende week is Koffer oftwel Coverbands en de laatste Pulledag is het thema Caribean met de landelijk bekende Alexander Broussard (Nederlandse Billy Joel!)

Nieuws

menu