Deelnemers kunnen zich aanmelden voor negende editie Kunstwark in 't Park

Kunstwark in het Park in 2018, zoals altijd achter het Jannes van der Sleedenhuis. Foto: André Weima

Na een roerige tijd van corona mag de organisatie van Kunstwark in ‘t Park weer een kunstmarkt organiseren. Het is de negende editie. Op 28 mei is het zover.

En dat betekent dat weer gezocht wordt naar kunstenaars in diverse disciplines zoals schilderen, glas, keramiek, sieraden, textiel, hout, metaal, mozaïek, fotografie enzovoort. ,,Kunstwark in ‘t Park staat namelijk bekend om zijn brede en grote variatie aan kunst”, vertellen de organisatoren.

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen binnen, maar meer deelnemers zijn meer dan welkom. Opgave is mogelijk via het aanmeldformulier op www.kunstwarkintpark.nl . Op deze site is meer informatie over de kunstmarkt te lezen.

Terugblikkend vertellen de organisatoren: „Vorig jaar september hebben we een succesvolle, prachtige dag gehad, maar we gaan dit jaar weer naar de vertrouwde laatste zaterdag in mei en wel op 28 mei 2022. Zoals altijd vindt het evenement plaats op de mooie locatie van het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos. Al jaren is bewezen dat dit een uitermate geschikte plaats is om de kunstmarkt te organiseren.”

Nieuws

menu