Daniël van Houwelingen uit Hoogeveen strijdt voor gratis reis naar Las Vegas. Droom van pokerliefhebber staat op het punt om werkelijkheid te worden

Daniël van Houwelingen

Daniël van Houwelingen Foto: Eigen foto

Daniël van Houwelingen (37) uit Hoogeveen strijdt voor een gratis reis naar Las Vegas. Hij doet mee met een wedstijd van forum Onetime.nl.

10 opdrachten moet Van Houwelingen volbrengen. Lukt dat, dan gaat hij volgend jaar naar Las Vegas. Een grote droom van de pokerliefhebber. „Ik werkte een paar jaar geleden bij een casino in Hoogeveen en kwam daar in aanraking met het forum. Ik ben het altijd blijven volgen. Toen ik deze wedstrijd voorbij zag komen, heb ik mij aangemeld.”

Nog 30 over

130 personen schreven zich in en er zijn nu nog 30 over. Inmiddels is de club beland bij opdracht 8: aandacht krijgen in de media. De opdrachten worden steeds moeilijker en er volgen er nog 2. Wat hij precies moet doen, weet hij nog niet. ,,Wel heb ik gehoord dat de hele club zich voor de laatste opdracht in september moet melden in Zuidlaren, waar de studio van Onetime is gevestigd.”

De deelnemers strijden niet tegen elkaar. ,,Iedereen die de opdrachten goed uitvoert, mag volgend jaar naar Las Vegas. Alles wordt betaald. Wat ik daar ga doen? Pokeren natuurlijk!”