Culinaire trip door het Oosten bij Volkuniversiteit

Aziatisch eten. Pixabay.com

Hoogeveen Ook in 2020 biedt de Volksuniversiteit weer verschillende cursussen aan.

„Het nieuwe jaar begint goed met een tweetal extra workshops over de Oosterse keuken: we maken een culinaire trip door het Oosten, met diverse kleurrijke gerechten, boordevol geurige ingrediënten. De Oosterse Keuken is een haast onuitputtelijke bron van heerlijk eten, die velen inspireert. Omdat er zo veel belangstelling voor is, geeft Asih Poort eind januari en begin februari extra workshops over de Oosterse Keuken. Ervaar de diversiteit van het Oosten en leer zelf de lekkerste gerechten te bereiden”, vertelt een woordvoerder.

Voor wie geïnteresseerd is in de werking van het brein, is er de cursus Psychologie van alledag. Deelnemers ontdekken hoe de hersenen werken en hoe bepaalde patronen zich in het dagelijks leven manifesteren.

Beter Kijken naar Kunst is een klassieker onder de activiteiten van de Volksuniversiteit. Voor wie graag musea en tentoonstellingen bezoekt en meer wilt ervaren dan wat er op het eerste gezicht te zien is op het doek, is dit echt een aanrader.

Er staan meerdere activiteiten op de agenda over de architectuur van de twintigste eeuw. Zo is er op korte termijn een lezing en twee korte cursussen en later in het seizoen een stadswandeling.

De Volksuniversiteit organiseert activiteiten in Hoogeveen en in Emmen. Het meest actuele aanbod is te vinden op de website www.volksuniversiteithoogeveen.nl .

Nieuws

menu