Crazy Piano's sluiten derde Pulledag af met livemuziek. ‘Goede sfeer hoor! We hebben genoten!’ 

De Crazy Piano's verzorgden het eerste avondprogramma tijdens de Pulledag. Foto: Gerrit Boer Fotografie

De derde Pulledag had, voor het eerst tijdens deze zomer, een avondprogramma. Om alvast in de stemming te komen werd het publiek vooraf warm gemaakt door Sendi Wessel op de saxofoon. En dat wordt gewaardeerd.

In de Grote Kerkstraat zorgden twee acts van de Crazy Piano’s, begeleid met drums, afwisselend voor livemuziek.

Het is een gezellige drukte, alle terrassen zijn zo goed als gevuld en de drankjes vloeien rijkelijk. Her en der worden selfies en livebeelden gemaakt om familie en vrienden via de sociale mediakanalen deelgenoot te maken van de gezelligheid in de Grote Kerkstraat.

Vele verzoeknummers van ‘Paradise by the dashboard lights’ uit 1977 tot en met het moderne ‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon’ komen voorbij.

Het publiek van verschillende pluimage geniet zichtbaar van de muziek en de sfeer. Er wordt gedanst en gezongen. Wilma Oostijen (65) uit Hoogeveen filmt een stukje van een gezellig tafereel. „We zijn gezellig met de buren hiernaartoe gekomen. We hebben ook nummers aangevraagd, bijvoorbeeld van Bruce Springsteen. Er werd gedanst. Ja, goede sfeer hoor! We hebben genoten. Het was een topavond!”

Noëlle Dalebout (15) uit Bedum is uit logeren bij haar grootouders in Hoogeveen en is met haar oma ook naar de Grote Kerkstraat gekomen. „We kwamen iets later aan, maar het zag er al leuk en gezellig uit. Er werd leuk gedanst en meegezongen. Ik ben nog nooit echt uit geweest, maar vond het leuk om mee te maken. Af en toe viel het geluid en licht uit, maar dat werd gelukkig al snel opgelost. Ik hou niet echt van Nederlandstalige muziek, maar het klonk verder wel goed, want er kwamen genoeg bekende nummers voorbij. We kwamen nog familie en bekenden tegen en hebben samen een dansje gedaan. Niet tussen de mensen in hoor! Gewoon op de plek waar we stonden. En ja, volgende week komen we zeker weer, samen met oma!”

Nieuws

menu