Comedy Tunes met Silvester Zwaneveld terug in Hoogeveen

Comedy Tunes in het Podium. Aangeleverde foto

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes zaterdag 30 april terug in het Comedycafé van Het Podium met Silvester Zwaneveld, Wilko Terwijn, Jeroen Pater en Jacob Spoelstra.

De grote zaal van het poppodium wordt omgetoverd tot gezellig café. Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Er zijn nog kaarten beschikbaar via hetpodium.nl.

Thuiswedstrijd

Silvester Zwaneveld is bekend van cabaretduo Arie & Silvester. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem, want hij werd op 3 november 1969 geboren in Beilen. Na vele omzwervingen rondde hij de kunstacademie in Rotterdam af. In zijn soloshows vond Silvester diepgang. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Maar Silvester doet meer dan cabaret, hij maakte ook visuele voorstellingen en regisseert jonge theatermakers.

Vaste hoofdschrijver

Wilko Terwijn is een stand-up comedian en heeft sinds 1995 overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussenin. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

Eerste generatie

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo maakt hij onder andere deel uit van de Comedy Explosion. Hij is oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

De gortdroge Friese comedian Jacob Spoelstra zet de zaal op zijn kop met de meest simpele dingen. Keer op keer slaat zijn humor aan. Jacob speelde op Lowlands en is regelmatig te zien in de line up van Comedytunes Comedynight.

Nieuws

menu