Kamerlid Agnes Mulder en minister Hanke Bruins Slot (CDA) bezoeken komende weekeinde Hoogeveen

De kubus bij het Klooster Hoogeveen wordt verbouwd Foto DvhN/Gerrit Boer

CDA Hoogeveen houdt vrijdagavond 4 maart een verkiezingsbijeenkomst in Theater de Kubus, Brinkstraat 5 in Hoogeveen. Deze bijeenkomst heeft als thema: Democratie met respect! „Wij gaan in gesprek over veiligheid in de breedste zin de gemeente Hoogeveen. Van sociale veiligheid thuis en op straat, als ook verkeersveiligheid en het onderhoud van wegen en trottoirs”, laat het CDA weten in een persbericht.

Agnes Mulder, het Drentse CDA-Tweede Kamerlid is te gast. Zij is onder andere woordvoerder Buitenland en van de gaswinning in Groningen. „Tijdens deze bijeenkomst praten we ook met haar en elkaar over de situatie in Oekraïne.” De openbare bijeenkomst begint om 19.30 uur.”

Zaterdag 5 maart bezoek Hanke Bruins Slot

Op zaterdag 5 maart brengt minister Hanke Bruins Slot, op uitnodiging van CDA Hoogeveen, een bezoek aan de gemeente Hoogeveen. Zij bezoekt Hoogeveen in het kader van het CDA thema ‘bouwen’. Om circa 13.00 uur verwelkomt het CDA haar en wordt het bouwproject tegenover de brandweer bezocht, waarna zij in gesprek gaat met inwoners van Hoogeveen in de Hoofdstraat. CDA-leden zullen te vinden zijn in de Hoofdstraat op zaterdag 5 maart ter hoogte van Dierckxsens Herenmode.

Nieuws

menu