CDA Hoogeveen is niet blij met trottoirs Noordscheschut na aanleg glasvezel

CDA Hoogeveen

Eind januari is de eerste schop in de grond gedaan voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de dorpen van Hoogeveen. „De aanleg van glasvezel is een hele mooie ontwikkeling voor Noordscheschut. Snel internet maakt thuiswerken aantrekkelijker. Ook voor recreatief gebruik is snel internet prettig”, aldus raadslid Aaf-Tineke Bisschop, zelf ook woonachtig in Noordscheschut.

Voor deze werkzaamheden moet het trottoir opengebroken worden en vervolgens weer teruggelegd worden. Bisschop is teleurgesteld over de kwaliteit van het straatwerk bij deze werkzaamheden. Mogelijk levert dit zelfs gevaarlijke situaties op. Bisschop: „Tegels worden ongelijk en met grote naden teruggelegd. Ook worden tegels in gebroken staat teruggelegd. De werkzaamheden zijn nu nog maar in een klein deel van het dorp gedaan, dat belooft niet veel goeds voor de rest van het dorp.”

CDA Hoogeveen heeft daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college over de kwaliteit van de trottoirs in het dorp na de aanleg van de glasvezelkabels.

Nieuws

menu