Bo Kai uit Taiwan zoekt een gastgezin in de gemeente Hoogeveen

Bo Kai zoekt een gastgezin in Hoogeveen. Foto: Travel Active

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Bo Kai uit Taiwan die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Hoogeveen of de omgeving. Alleen heeft Kai nog geen gastgezin gevonden waar hij eind augustus terecht kan.

Bo Kai doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland. Het programma biedt buitenlandse scholieren de kans om onderdeel uit te maken van de Nederlandse samenleving. Alle studenten die hierheen komen worden ondergebracht in een gastgezin en gaan naar school bij een lokale middelbare school. Niet alleen de uitwisselingsstudenten leren een nieuwe cultuur kennen, ook de gastgezinnen waar zij verblijven maken kennis met een andere cultuur.

Wie is Bo Kai?

Bo Kai is een 17-jarige sportieve en spraakzame jongen uit Taiwan. Zijn favoriete sport is ijshockey, maar daarnaast speelt hij ook badminton, atletiek en volleybal. Hij is geïnteresseerd in nieuwe dingen leren. „Ik ben benieuwd naar wat ‘Leef en laat leven’ inhoudt. De Nederlandse levensstijl en het eten, zoals haring, trekt mijn interesse.” Verder vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fietsen en te shoppen met zijn familie of om te drummen. Hij heeft al een eerdere buitenlandse ervaring in Amerika gehad.

Meer informatie en aanmelden als eventueel gastgezin voor Bo Kai of andere studenten kan via www.travelactive.nl/bo-kai-uit-taiwan

Nieuws

menu