Blackmetalband Rotting Christ komt in juni naar Het Podium Hoogeveen

Rotting Christ. Aangeleverde foto

Het Griekse Rotting Christ komt donderdag 16 juni met hun blackmetal naar Het Podium. De mannen oogsten al drie jaar lang enthousiaste reacties van het publiek vanwege hun strakke liveshows.

De band bleef al die tijd groeien en evolueren, zo blijven ze niet alleen relevant met klassiekers, maar ook met nieuwe albums als Aealo (2010), Κατά τον δαίμονα εαυτού (2013), and Rituals (2016). De kaartverkoop voor het concert in Het Podium is gestart via hetpodium.nl.

Met het nieuwe The Heretics opent Rotting Christ een gloednieuw hoofdstuk. Ieder nummer vertegenwoordigt zijn eigen sonische universum. Zanger en gitarist Sakis Tolis en zijn broer Themis op drums vermengen hun klassieke, unieke stijl van riffs en ritmes met opwindende nieuwe elementen. Zo blijft de muziek altijd spannend en fris. The Heretics is een nieuwe stap in de evolutie van deze Griekse meesters, een fascinerende, muzikale reis door goed en kwaad. Met meer dan 30 jaar ervaring, 13 studioalbums, een dozijn EPs, singles en split releases en meer dan 1250 gespeelde shows, belooft Rotting Christ metal op z’n best!

Nieuws

menu