Bewoners en cliënten van Vanboeijen in het zonnetje gezet tijdens Boeijende Wensenweek

Cliënten in het zonnetje gezet voor VanBoeijen Wensenweek. Foto: Eigen foto

De bewoners en cliënten bij Vanboeijen kijken terug op een bijzondere en mooie week. In het kader van de Boeijende Wensenweek reed er van 4 tot en met 9 oktober een bus vol met cadeaus langs de verschillende locaties van Vanboeijen. Er zijn diverse wensen in vervulling gegaan zoals een duo-fiets, een zandwaterbak en een cheque voor het realiseren van een kippen-villa. Het thema van dit jaar was ‘circus’. Het rondreizende circus met clowns en stalmeesters zorgde voor veel vrolijkheid en vreugde op de verschillende locaties van Vanboeijen. De wensenweek wordt mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Vanboeijen.

Door de bewoners en cliënten van de verschillende locaties werd het reizende circus met enthousiasme ontvangen. Het feest wat per locatie anders, bij de ene locatie ontstond een groot feest en bij de andere locatie bleef het rustig met wat bellenblaas. „De bewoners en cliënten reageerden erg blij op de komst van de feestelijke bus en op de clowns, soms zelfs ontroerd met tranen van blijdschap”, aldus een van de persoonlijk begeleiders. „Het was prettig dat dit feestje plaatsvond in de eigen veilige omgeving van de bewoners en cliënten.”

Anders dan voorgaande jaren hoefden de bewoners en cliënten niet naar een feest locatie toe. De bewoners en cliënten waren dankbaar voor de wensen die in vervulling gingen, maar ook voor het feest dat samen werd gevierd. “Ik ben dol op clowns!”, riep een van de bewoners, terwijl een ander stil en glimlachend de hand van een clown vastpakte.

Over Stichting Vrienden van Vanboeijen

Stichting Vrienden van Vanboeijen zet zich al vele jaren in voor het welzijn de bewoners en cliënten bij Vanboeijen. Dit doet de stichting door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Het gaat dan om de extra dingen die het leven beter of leuker maken voor de bewoners en cliënten en waar op andere manieren geen financiële ruimte voor is.

Nieuws

menu