Bestuur Open Bedrijvendag Hoogeveen weer op sterkte

Het bestuur van de stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen is uitgebreid met Raymond de Witte (links) en Roel Rauwerdink.

Het bestuur van de stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen is uitgebreid met Raymond de Witte (links) en Roel Rauwerdink. Foto: Henriëtte Waaijenberg

Het bestuur van de stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen is uitgebreid met twee nieuwe enthousiaste leden: Roel Rauwerdink en Raymond de Witte.

Roel is al vele jaren het gezicht van Uw Slijter Dikkers, wijnhandel aan de Brinkstraat in Hoogeveen. Hij heeft dagelijks contact met veel bedrijven in en om Hoogeveen. Naast de wijnhandel maakt Dikkers jaarlijks veel kerstpakketten en verzorgt proeverijen op maat.

Raymond is mede-eigenaar van Provision uit Hoogeveen. Samen met zijn collega’s zorgt hij voor audio- en videosystemen en LED-verlichting bij bedrijven en evenementen. Roel en Raymond kennen veel ondernemers, zijn maatschappelijk betrokken en willen graag iets voor Hoogeveen betekenen. Ze waren beiden al lange tijd fan van de Open Bedrijvendag Hoogeveen en hebben er veel zin in om een steentje bij te dragen aan dit evenement.

Geen OBD dit jaar

Het bestuur van de Open Bedrijvendag Hoogeveen heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om op zaterdag 6 november dit jaar het evenement niet door te laten gaan. „Dat was een lastige keuze. Wij hebben een aantal bedrijven die voorgaande jaren deelnamen, naar hun mening gevraagd. De meeste bedrijven gaven aan het nu niet te zien zitten. De onzekerheid over welke coronamaatregelen er dan nog gelden en het handhaven daarvan is in veel gevallen een te grote uitdaging”, legt het bestuur uit.

De acht bestuursleden gaan zich nu al vol inzetten voor een succesvolle Open Bedrijvendag in 2022. „Noteer zaterdag 5 november 2022 alvast in uw agenda”, adviseren zij. Aanmelden van bedrijven die willen deelnemen kan nu al via www.openbedrijvendaghoogeveen.nl. „De verwachting is dat de belangstelling groot is, ons advies luidt dan ook: meld u zo snel mogelijk aan.”