Bereikt Jeffrey Kuipers de finale van De Hollandse Nieuwe? Zaterdag is te zien of de zanger uit Hoogeveen juryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk opnieuw overtuigt

Jeffrey Kuipers en de danseressen tijdens repetities De Hollandse Nieuwe

Gaat Jeffrey Kuipers door naar de finale De Hollandse Nieuwe? De ‘Drentse glitterpoes’, zoals hij zichzelf noemt, is zaterdag 2 juli te zien in het SBS-programma.

Kuipers mag de proberen te jury overtuigen in de tweede ronde, die is opgenomen in café Tante Roosje aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De jury bestaat uit Samantha Steenwijk, Danny de Munk en René Froger. Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom.

Gaat Jeffrey knallen in hartje Mokum en weet hij zich hiermee te plaatsen in de finale? Of was zijn hartverscheurende uitvoering van Eenzaam zonder jou een moment of fame?

Jeffrey deed vorig jaar ook al mee aan The Voice of Holland . De 40-jarige zanger overleefde de blind auditions , waarin hij River Deep Mountain High van Tina Turner vertolkte. Hij koos voor coach Waylon, maar die stuurde hem in de pre-battle alsnog naar huis.

De Hollandse Nieuwe is zaterdag om 21.00 uur te zien op SBS6.

Nieuws

menu