Belastingdienst opent steunpunt in gemeentehuis Assen. Hoogeveen volgt binnenkort: 'Gaat zeker bijdragen om problemen te voorkomen'

Inwoners van Assen en omgeving kunnen vanaf nu met al hun belastingvragen terecht op het gemeentehuis. Daar opende de Belastingdienst woensdag een nieuw steunpunt.

Directeur-generaal van de Belastingdienst Peter Smink (links) opent samen met burgemeester Marco Out, commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en Bjorn Meijer (hoofd dienstverlening van de Belastingdienst) een steunpunt in het gemeentehuis van Assen.

Directeur-generaal van de Belastingdienst Peter Smink (links) opent samen met burgemeester Marco Out, commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en Bjorn Meijer (hoofd dienstverlening van de Belastingdienst) een steunpunt in het gemeentehuis van Assen. Foto: Marcel Jurian de Jong

„We zijn een beetje doorgeslagen in de digitalisering”, zegt Bjorn Meijer, hoofd dienstverlening bij de Belastingdienst. Samen met burgemeester Marco Out, commissaris van de koning Jetta Klijnsma én directeur-generaal Peter Smink van de Belastingdienst staat hij in de raadzaal op het Asser gemeentehuis. „We willen graag weer fysiek bereikbaar zijn voor mensen die dat nodig hebben. Want er is nog altijd een grote groep Nederlanders die wij niet goed kennen, of die moeite hebben met hun belastingzaken.”

Nieuws

Meest gelezen