Assertiviteitstraining voor volwassenen 'Opkomen voor jezelf' start in maart

SWW start met een assertiviteitstraining. Foto: SWW

In de Assertiviteitstraining ‘Opkomen voor jezelf’ van Stichting Welzijnswerk (SWW)leren de deelnemers voor zichzelf opkomen, door duidelijk te maken wat zij denken, voelen en willen en vervolgens te handelen zonder daarbij een ander tekort te doen. De training start op woensdagavond 23 maart en kan, nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, weer ‘live’ plaatsvinden.

„In de training wordt aandacht besteed aan: ontdekken hoe je ten aanzien van anderen handelt, jezelf accepteren met je zon- en schaduwzijden, ontdekken van je mogelijkheden en kracht en het vergroten van je zelfvertrouwen. Je leert nieuwe vaardigheden waardoor je duidelijk en direct voor jezelf leert op te komen, maar ook leert omgaan met kritiek en complimenten. Er wordt gewerkt met thema’s, specifieke oefeningen, huiswerkopdrachten en met door de deelnemers ingebrachte situaties”, legt een woordvoerder van SWW uit.

Intakegesprek vooraf

De training wordt op de woensdagavond aangeboden en bestaat uit zeven bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Voor aanvang van de training vindt er een intakegesprek plaats om eventueel extra informatie te geven en te kunnen bepalen of de vraag aansluit bij het aanbod van de training. De groep bestaat uit maximaal twaalf personen. Voor meer informatie, onder meer over de kosten, kan contact worden opgenomen met SWW via telefoonnummer 0528 278 855 of mail naar info@swwh.nl.

Nieuws

menu