Apostolisch genootschap Hoogeveen zamelt slaapzakken in voor Oekraïne

Foto ter illustratie. Foto Pixabay

Het Apostolisch Genootschap Hoogeveen ondersteunt de Slaapzakactie van MyZwolle voor Oekraïne. Zaterdag 26 november van 10.00 tot 12.00 kunnen slaapzakken, dekens en winterjassen worden ingeleverd bij het gebouw van het genootschap aan de Limburg Stirumstraat 84

Met de Oekraïense winter op komst en grote problemen rond de energievoorzieningen, wordt de situatie voor kinderen en volwassenen in Oekraïne steeds schrijnender. Om deze kinderen en gezinnen bij te staan, is MYzwolle in gesteund door hulporganisatie Wereldwijd voor Kinderen (WWvk) een actie gestart. Het doel van WWvK is om voor 1 december minstens 1000 slaapzakken in te zamelen. Dekens en warme jassen zijn daarnaast ook dringend nodig: en dus welkom. MyZwolle (www.Myzwolle.nl ) heeft hulp gezocht in veel plaatsen in Nederland om de opbrengst zo groot mogelijk te maken. De organisatie heeft inmiddels veel ervaring met het transport van goederen rechtstreeks naar de gewenste plekken in Oekraïne.

Voor vragen bel met 06-10331321. Voor 1 december worden de slaapzakken naar het inzameladres in Zwolle gebracht. Zodra de hele actie is afgelopen gaan alle slaapzakken direct vanuit Zwolle op transport naar Oekraïne.

Nieuws

menu