Alternatieve speelweek in Hollandscheveld

Kinderspeelweek Hollandscheveld 2019. Foto: Kinderspeelweek Hollandscheveld Facebook

Om dit jaar toch nog wat te kunnen doen voor de kinderen komen de vrijwilligers van Kinderspeelweek Hollandscheveld van 10 tot en met 12 augustus met een alternatieve kinderspeelweek.

De kinderspeelweek wordt geopend op 10 augustus met een survival. Voor deze survival zijn twee routes uitgezet. De eerste route is voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De tweede route is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, met zwemdiploma. Voor elke route worden de kinderen verdeeld in groepen. Na de opgave krijgen alle kinderen een starttijd en een groepsindeling.

Fietstocht

Woensdag 11 augustus is er een fietstocht. Vanaf de speeltuin in Hollandscheveld wordt er een route uitgezet. Kinderen die dat willen kunnen een ritje maken in een huifkar en er staan verschillende activiteiten zoals springkussens en raadspelletjes in de speeltuin. Verder is er de hele week de mogelijkheid om mee te doen met een kleurwedstrijd.

Op donderdag is er een vossenjacht door het dorp heen. De winnende groep van de jacht zal ‘s avonds op Facebook bekend worden gemaakt. Er zijn ook verschillende prijzen te winnen tijdens de vossenjacht.

Aanmelden

Voor alle activiteiten wordt een aanmelding verwacht dat kan via kinderspeelweek@hotmail.nl.

Nieuws

menu