Alphacursus weer van start bij Beth El in Hoogeveen

De Aplhacursus gaat in september van start.

De Aplhacursus gaat in september van start. Foto: Pixabay

In september start er weer een Alphacursus in Beth-el aan de Boekweitlaan in Hoogeveen. De cursus bestaande uit tien avonden en één weekend start op maandagavond 27 september. Op vrijdagavond 10 september is er een vrijblijvende kennismakingsavond waarin er meer verteld wordt over de Alphacursus.

„Het mooie aan de Alphacursus is dat het breed gedragen wordt in allerlei kerken waardoor het niet vast zit aan één stroming”, legt Wietse vander Hoek van Beth-el uit. „Soms denken mensen dat je gelijk lid moet worden van een kerk, maar dat is niet waar. De cursus is vrijblijvend en staat op zichzelf. Iedereen die geïnteresseerd is in het christelijk geloof is welkom.”

Volgens de organisatie draait de cursus al bijna 25 jaar met succes omdat de formule van samen eten, samen nadenken en samen in gesprek gaan een geweldige combinatie is.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de info-avond bij Henk Bouwmeester: h.r.bouwmeester@planet.nl of tel: 0651407965. Ook voor vragen is ment welkom bij Brouwer.@planet.nl of tel: 0651407965.