Alfa-college houdt open dag

Alfa-college houdt een open dag. Eigen foto

Jongeren en hun ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een vervolgopleiding kunnen op 16 november naar de open dag op het Alfa-college in Hoogeveen en Hardenberg.

Tussen 16.00 en 20.00 uur staan studenten, docenten en medewerkers klaar om iedereen te infomeren over de opleidingen. Maar het is ook de kans om sfeer te proeven of gewoon eens even rond te lopen. Voor iedereen geldt: vooraf aanmelden is gewenst, maar niet verplicht. Dit kan via www.alfa-college.nl/hoogeveen .

Hulp bij kiezen

Een keuze maken voor een vervolgopleiding is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom vertellen studenten graag hoe zij tot hun keuze zijn gekomen. Ze hebben een eerlijk verhaal over hun opleiding en ervaringen op school en in de stage. De docenten weten alles over de inhoud van de opleiding, stage en werk en over doorstroom aan het hbo. Wie nog niet weet welke richting hij of zij op wil, kan met een van de loopbaanadviseurs (decanen) in gesprek. Zij helpen stap voor stap van oriëntatie naar keuze en beantwoorden vragen over begeleiding en zorg tijdens de opleiding en de kosten.

Wie benieuwd is naar de mogelijkheden voor na- en bijscholing en de opleiding Vakman Ondernemer kan terecht bij de stand van LLO (Leven Lang Ontwikkelen).

Twee locaties

In Hoogeveen is de locatie KARgo! aan de Stroom3, geopend voor de opleidingen in Transport en Logistiek en Auto- en Bedrijfsautotechniek. Voor alle andere opleidingen is geïnteresseerden welkom aan de Voltastraat 33.Nieuws

menu