25-Jarige tennisclub De Weide gaat voortaan als racketclub De Weide door het leven: ‘Padel hoort er helemaal bij en geeft gezellige reuring naast tennis’

Het is feest bij tennisclub De Weide. De club met bijna 500 leden viert op 15 juni haar 25-jarig bestaan. Dit heuglijke feit wordt op beperkte schaal gevierd, terwijl er enorme ontwikkelingen gaande zijn. Momenteel worden zeven kunstgrasvelden vervangen door moderne smashcourtbanen en er komt een derde padelbaan.

Voorzitter Vincent Martijn van racketclub De Weide toont de tekening van het tennispark, zoals het er 25 jaar geleden uitzag.

Voorzitter Vincent Martijn van racketclub De Weide toont de tekening van het tennispark, zoals het er 25 jaar geleden uitzag. Foto: André Weima Fotografie

De invoering van padel is een groot succes en leverde 110 nieuwe leden op. Dat deed het bestuur besluiten de clubnaam te wijzigen in racketclub De Weide. Dit zal nog statutair geregeld moeten worden. Op 11 september wordt het 25-jarig jubileum uitbundig gevierd.

Nieuws

menu