Workshop muzikaal jongleren in theater de Tamboer in Hoogeveen

Sounds Like Juggling geeft een workshop. Foto: Raymond van Olphen

Bezoekers kunnen tijdens het Theaterweekend op zaterdag 28 januari kennis maken met het theatergenre Cirque Nouveau. En vooral ook zelf doe. Sounds Like Juggling geeft om 13.45, 14.45 en 16.00 uur een workshop en demonstratie. De workshop is voor kinderen maar iedereen mag komen kijken.

Dit voorjaar staan er in De Tamboer twee internationale Cirque Nouveau voorstellingen gepland. Gravity & Other Myths speelt hun show Out of Chaos vol acrobatiek op zaterdag 4 maart. Het Canadese gezelschap Machine de Cirque met zeven circusartiesten van wereldklasse met hun La Galerie op zaterdag 29 april. Sounds Like Juggling speelt in het najaar van 2023 in Hoogeveen hun nieuwste voorstelling Puinbal, maar geeft alvast een voorproefje op de Open Dag tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Tamboer op zaterdag 28 januari

De Open Dag met een vol en divers programma is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend op 27, 28 en 29 januari. In dit weekend staan ook voorstellingen van Paul de Leeuw, Harm en Roelof, Robin Hood de Musical (8+) en het Peuterfestijn (2+) op het programma. En een extra previewavond. Meer informatie is te vinden op detamboer.nl .

Nieuws

menu