Theater de Tamboer start kaartverkoop voor nieuw theaterseizoen

Irish Folkfestival 2018 in De Tamboer. Foto: André Weima

Theater De Tamboer startte gisteren de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. Zomaar een greep uit het programma: Peter Pannekoek, Ilse DeLange, Bert Visscher, Henk Poort, Youp van’t Hek, Waylon en Fred van Leer. Nieuw is het genre cirque nouveau: kleurrijk, verrassend, eigenzinnig en modern circus, waarmee De Tamboer haar publiek wil laten kennismaken. Reserveer kaarten en bekijk het volledige programma van september 2022 tot en met juni 2023 op www.detamboer.nl.

Directeur Pieter-Bas Rebers kijkt erg uit naar het nieuwe theaterseizoen. „Het is altijd zo’n heerlijk vooruitzicht: een heel nieuw seizoen boordevol prachtige voorstellingen dat nog voor je ligt. En we hebben heel veel moois in petto voor jong en oud. Ik ben zelf ontzettend nieuwsgierig naar wat ons publiek zal vinden van de cirque nouveau-voorstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee jong en oud kunnen verrassen. Deze moderne circusvoorstellingen staan bol van de verrassende acts en spectaculaire acrobatiek.”

Ook programmeur Rudie Reinders is trots op de komst van maar liefst vijf cirque nouveau-gezelschappen naar Hoogeveen. “Wat cirque nouveau zo bijzonder maakt, is dat iedere voorstelling een heel duidelijk thema heeft. Het niveau van de gezelschappen is ontzettend hoog. We halen gezelschappen uit Canada, Australië en Spanje en Chili naar De Tamboer. Je zit echt op het puntje van je stoel en met ingehouden adem te kijken naar wat er allemaal gebeurt.”

Nieuws

menu